Ikkunanpesu Helsinki – laita ammattilaiset asialle!

Ikkunanpesu on vaativaa työtä, johon tarvitaan koulutus ja kokemus. Baltimex Oy toimii Helsingissä ja tarjoaa yrityksille osaavat ikkunanpesijät myös haasteellisiin töihin. Ikkunanpesussa haasteita tuovat usein korkea sijainti, vilkas liikenne ja työn fyysisyys. Baltimex oy:n työntekijöillä on huollettu, asianmukainen kalusto, jolla ikkunanpesijän on nopeaa ja helppoa hoitaa työ siististi. Ikkunanpesijämme eivät koskaan tule työpisteelle yksin, vaan nuoremmat kisällit tulevat vanhempien mestarien opissa. Ikkunoiden pesussa on omat haastensa, joiden johdosta vain  kova työ ja tuhannet pesut koulivat työssä osaajaksi. 

Miksi valita Baltimex Oy?

  • Luotettavaa palvelua
  • Pesuajat joustavasti sovittavissa
  • Erinomainen työnjälki

Paras aika ikkunanpesulle on nyt!

Vilkas liikenne nostattaa pölyt ja saasteet ilmaat ja ennen kuin huomaatkaan, ikkunat ovat sameana liasta. Katujen pölyt on nyt hyvä puhdistaa pinnasta syksyisin ja keväällä. Puhdistus paitsi  Auringon paistaessa näkyvät ikkunoissa vuoden aikana kertyneet saasteet. Kuumalla ilmalla ikkunanpesu on haasteellista, kun aurinko kuivattaa pesuveden ikkunoihin. Pilvisenä kesänä ja syksyn tullessa pesu sujuu nopeammin. Tilaa ikkunanpesu nyt, ennen kuin jonomme ruuhkautuvat. Soita tai lähetä viesti lomakkeellamme.

Kertaluonteinen ikkunanpesu

Usein yritykset tilaavat kertaluonteisen ikkunanpesun, jolloin työn hinta määräytyy kulloisenkin kohteen mukaan. Kertaluonteisen ikkunanpesun hintaan vaikuttavat kohteen haastavuus ja ikkunoiden lukumäärä. Tätä varten kannattaa meiltä kysyä tarjousta. Muista ikkunanpesuun liittyvistä käytännöistä, kuten säännöllisesti tapahtuvasta ikkunanpesusta, kannattaa tiedustella erikseen.

Sopimuksella jatkuvat ikkunanpesut

Ikkunanpesut voidaan sopiva myös säännöllisin väliajoin tehtäväksi, esimerkiksi omakotitaloon. Tällöin pyrimme pitämään tietyn puhtaustason kodin ikkunoissa. Yleensä tällöin ikkunanpesut liittyvät kotisiivoukseen, jonka voit myös meiltä tilata. Kotitaloudellekin on kuitenkin mahdollista tilata ikkunanpesut Helsingissä kertaluontoisina tai ilman kotisiivous-sopimusta. Kun ikkunat ovat puhtaat, näyttää sisälläkin siistiltä kirkkaan valon suodattuessa tahrattomista ikkunalaseista. Ikkunapesu voidaan tosiaan sopia osaksi kotisiivouksen palveluita, mutta myös kertaluontoiset pesupalvelut meiltä onnistuvat. Leuto kevät- ja syksysää ovat erinomaisia aikoja ikkunanpesuille, mutta voit kysyä meiltä pesua ihan vuoden ympäri. Säästämme selkäsi säryiltä ja lihakset krampeilta ja kuunaamme ikkunat tuossa tuokiossa täysin tahrattomiksi.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Baltimex Oy
Hiekkalaiturintie 7 D 63
00980 Helsinki

Y-tunnus: 19516963
Puh: 044 551 6605

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Baltimex Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.