Kotisiivous Helsinki – Baltimex Oy

Kotisiivous auttaa pitämään kodin puhtaana ja me olemme apuna Helsingissä. Kaipaatko apua kotisi siivoukseen? Vai onko mielessäsi kevään suursiivous? Baltimex Oy on kotisiivouksen tehokas osaaja.

Tehokkaat kotisiivoukset

Henkilökuntamme koostuu ammattilaisista, joilla on 10-20 vuoden työkokemus alalta. He ovat hankkineet kannuksensa monenlaisissa siivouskohteissa ja he ovat tottuneet hoitamaan loppuun myös hyvin vaikeastikin puhdistettavat paikat. Tarjoamme apuamme kaikenlaisissa kotisiivous-kohteissa, oli kyse sitten keväisestä suursiivouksesta tai viikoittaisesta siivouspalvelusta.

Kotisiivouspalvelut – puhdas koti on raikas ja viihtyisä

Tarjoamme kaikki kotisiivouksen palvelut kilpailukykyiseen hintaan. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

 • ikkunapesut
 • peruspesut ja vahaukset
 • kotisiivoukset
 • kevään suursiivoukset
 • porrashuoneistojen suursiivoukset
 • hajunpoistot Otsoni menetelmällä

Kun tarvitset tehokasta kumppania kotisiivouksiin, ota meihin yhteyttä! 

Kotisiivous on verotuksessa vähennettävää työtä

Kotisiivous kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. Kotitalousvähennys on verotuksessa etu, jota kannattaa käyttää. Sitä voi hakea kaikkeen kotona tehtävään työhön, kuten kotisiivouksen palveluihimme ja esimerkiksi ikkunanpesuun. Voit vähentää tekemämme työn verotuksessa ja omavastuuosuudeksesi jää vuonna 2015 vain 100 euroa. Kotitalousvähennyksestä voit lukea lisää täältä.

Kenelle kotisiivous sopii?

Kotisiivous on yleistä lapsiperheiden, iäkkäiden ja vammautuneiden parissa. Kuitenkin kotisiivouspalvelu on helpotusta arkeen ja siivouspalveluiden käyttö on erikoistunut nuorten pariskuntien, yksinasuvien aikuisten ja yksilapsisten perheiden parissa. Kotisiivous tuo arvokasta lisäaikaa omiin harrastuksiin, perheelle ja rentoutumiseen. Kotitalousvähennys mahdollistaa sen, että myös alle keskituloiset kotitaloudet voivat hyödyntää siivouspalvelut Helsingissä. Kysy siis rohkeasti suunnitelmistamme kotisi siivoukseen ja neuvotellaan yhdessä sopivat siivousrytmit ja puhtaustaso!

Ehdota kotisiivousta työnantajallesi työsuhde-eduksi
Yhä useampi yritys tarjoaa ansioituneille työntekijöilleen työsuhde-etuna tai bonuksena kotisiivouksen palvelut. Tällöin sovimme laskutuksen työnantajasi kanssa ja työntekijän kanssa kotisiivouksen ajankohdan ja sisällön. 

Luotettavat siivoojat ovat palvelumme ytimessä

Sen lisäksi että siivoojamme ovat ammattitaitoisia, he ovat myös ehdottoman luotettavia. Asiakkaidemme luottamus on meille tärkeää ja huolehdimme siitä paitsi laadukkaalla työnjäljellä, myös vaatimalla ehdotonta luottamusta työntekijöiltämme. Kodinhoitajamme pitävät kotisi siistinä ja yksityiselämäsi salaisena. Asiakkaan niin halutessa voidaan varmistaa, että kodin siivouksesta vastaa mahdollisuuksien mukaan aina sama siivooja. 

Kysy meiltä kodin siivouksen vaihtoehdoista

Laadimme jokaisen asiakkaamme kanssa kotisiivouksesta sopimuksen. Sopimukseen sovimme siivousten säännöllisyyden, toimenpiteet ja ylläpidettävän siivoustason. Jatkuviin sopimuksiin voidaan esimerkiksi kevään tullen sopia erikoistoimenpiteistä, kuten ikkunoiden pesuista. Myös kertaluonteinen kotisiivous on kauttamme helppoa Helsingissä ja lähialueilla. Ota yhteyttä jo tänään!

Mitä kotisiivous sisältää?

Suosittua on sopia tietty puhtaustaso, jota pidetään yllä säännöllisillä siivoojan kotikäynneillä. Jos taas kotitalouteen sovittavan siivouksen on tarkoitus olla kertaluontoinen, voidaan sopia erikseen siivottavista huoneista ja siivouksen laajuudesta. Alle olemme luetelleet yleisimpiä toimenpiteitä, joita kodin siivouksessa tehdään.

 • Lattioiden imurointi ja kosteapyyhintä
 • Keittiön siivous
 • Pesutilojen siivous
 • Wc:n pesu
 • Suihku- ja saunatilojen pesu
 • Pölyjen ja tahrojen pyyhintä

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Baltimex Oy
Hiekkalaiturintie 7 D 63
00980 Helsinki

Y-tunnus: 19516963
Puh: 044 551 6605

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Baltimex Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.